Ferma Magaritelor

Ferma Magaritelor din Bihor produce si comercializeaza lapte de magarita natural si proaspat.

Laptele de lapte este bogat in vitamina E, aminoacizi, vitaminele A, B1, B6, C, D, E, Omega 3 si 6. Contine cantitati mari de calciu si de 4 ori mai putina grasime. In plus, contine in mod natural un retinol care ajuta tenul sa arate mai tanar.
Acest lapte reprezinta o alternativa pentru copiii care au alergie la laptele de vaca. Laptele de magarita contine nutrienti care pot fi gasiti in uleiul de peste, si care contribuie la scaderea colesterolului.

Are un continut ridicat de lactoza, si ajuta calciul sa se fixeze in oase, iar acest lucru il recomanda femeilor aflate la menopauza.

Pentru cei care doresc sa isi mentina silueta, laptele de magarita poate fi un real ajutor, asigurand totodata o stare generala de sanatate mai buna. Este o optiune potrivita pentru cei care nu pot sa consume lapte degresat sau lapte de soia.
Laptele de magarita este o sursa importanta de proteine, si are un nivel scazut de grasimi. Este recomandat in special bebelusilor, deoarece ca si componenta este cel mai apropiat de laptele matern.

Poate fi consumat si de cei care au tuse alergica, persistenta sau seaca, bolnavii de astm, femeile aflate in perioada menopauzei si sau persoanele care sufera de un sistem imunitar slabit.

Date de contact:
Telefon: 0755-332-219
E-mail: [email protected]
Facebook
WebSite

Oferte City Card in aceasta locatie:
La Ferma Magaritelor beneficiati de un discount de 10 lei la fiecare litru de lapte comandat.


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Ferma Magaritelor beneficiati de un discount de 10 lei la fiecare litru de lapte comandat.
Pret Special