Exit Games Timisoara a infiintat pentru prima data in Romania primele jocuri de tipul „room escape” sau „escape room” in anul 2012. In Europa, Budapesta a dat startul in anul 2011 acestor activitati, in subsolul unei cladiri vechi. Scopul jocului este de a evada dintr-o camera blocata, rezolvand misterele care apar pe parcurs.

Datorita experientei in acest domeniu, trecutul celor de la Exit Games reprezinta garantia serviciilor de calitate. Anumite detalii in planificarea jocurilor se bazeaza pe observatii psihologice. Deseori jucatorii au marturisit ca au simtit trecerea ireversibila a timpului, fenomen cunoscut ca „flow-experience”.

Orar: Luni-Duminica: 12:00 – 23:45

Exista doua tipuri de pret, unul valabil inainte si unul valabil dupa ora 17:00. De asemenea, preturile variaza si in functie de numarul persoanelor care participa. Descoperiti formula care va avantajeaza si explorati minunata lume a jocurilor de evadare!

Pentru a intra in joc, este necesar sa va faceti o rezervare online sau telefonic. Va recomandam sa va rezervati o camera de joc:
– cu cel putin 2 ore inainte de intervalul de timp dorit, daca faceti rezervarea in sistemul online
– cu cel putin 30 de minute inainte, daca faceti rezervarea prin telefon.

Website

Telefon:
0747 789 245


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Exit Games beneficiati de 15% discount din preturile jocurilor, in oricare dintre camerele disponibile.
- 15%