Esteline Beauty Center va ofera tratamente de mezoterapie fara ace, microdermabraziune cu cristale de diamant, tratamente dermato-cosmetice antiacnee si regenerare, anti-aging Dr. Kadir, epilare ceara clasica si unica folosinta ,permanent de gene, make-up individualizat si cocuri mirese, tunsori moderne si hairstyling Wella, manichiura si pedichiura Peggy Sage,Orly, impachetari parafina pt maini, pictograme, unghii tehnice gel Magnetic, manichiura cu lac semipermanent, detoxifiere prin apa FootAquadetox.

Frumusetea este o stare de spirit, este suma gandurilor pozitive, a increderii si a respectului pe care il avem fata de noi insine cat si fata de cei din jur.
In zilele noastre, o definitie completa a frumusetii se refera atat la atitudinea pe care o avem, cat si la aspectul exterior care, fie ca ne place sau nu sa recunoastem, conteaza. Ne place sa ne aranjam pentru a ne simti bine, pentru a ne pune in valoare trasaturile care ne avantajeaza, iar acest lucru se observa in modul in care pasim sau zambim. Daca ne simtim bine cu modul in care aratam, vom avea mai multa energie si incredere in fortele proprii.
Pentru un look perfect, dar si pentru sfaturi si  secretele unei ingrijiri potrivite pentru tine poti apela la serviciile specialistilor in cosmetica si hair styling.

In Cluj-Napoca,Esteline Beauty Center ofera servicii complete de infrumusetare si consultanta specializata, de peste 15 ani, cu produse profesionale, intr-o atmosfera destinsa creata de echipa noastra de profesionisti bine pregatiti.Esteline Beauty Center isi propune sa aiba grija de frumusetea si senzualitatea ta in fiecare zi, utilizand echipamente moderne si respectand standarde de igiena ridicate.

Orar: Luni– Vineri: 08:00 – 20:00 Sambata: 08:00 – 14:00

WebSite
Facebook

Telefon:
0264 458 880
0728 800 039


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Esteline Beauty Center beneficiati de 10% reducere la toate serviciile. Discount-ul nu se cumuleaza cu alte oferte existente.
- 10%