Escape Rooms Brasov iti propune sa incerci ceva cu totul iesit din comun! Descifreaza misterele si rezolva puzzle-urile ascunse in camerele secrete!

Daca vrei sa ai parte de o experienta inedita, lasa-te inchis intr-o camera misterioasa si incearca sa iesi de acolo in maxim 60 de minute. Cum? Punand cap la cap indicii, rezolvand puzzle-uri, folosindu-ti intuitia si cautand obiecte ascunse care te pot ajuta sa descifrezi misterul. Presiunea timpului iti va activa toate resursele cognitive, va scoate la iveala creativitatea si ideile inedite de rezolvare a problemelor care zac latente in fiecare dintre noi. Descopera-ti pasiunea pentru mister alaturi de echipa ta si dovedeste-ți calitatile de Sherlock Holmes sau MacGyver în cele două camere secrete ale Escape Rooms Brasov.

Camera ,,Ascunzatoarea lui Dracula” / ,,Dracula’s Den”
,,Bun venit in Transilvania, la cabana mea secreta. Ma bucur sa va am ca oaspeti si abia astept sa luam cina impreuna. Totul este pregatit, asa ca faceti-va comozi pana voi reusi sa ajung acasa. Am o intalnire importanta, dar nu lipsesc mai mult de o ora. Cu sinceritate, Contele Dracula”

Daca ti se pare ca esti mai mult captiv decat oaspete, ai dreptate. Aceasta este invitatia Contelui care te va provoca sa evadezi cu orice pret din ,,cuibul” sau, inainte ca amabilul conte sa se transforme in renumitul vampir a carui reputatie a facut inconjurul lumii. Prins intr-o incapere intunecata, vei fi nevoit sa cauti indicii in cele mai tenebroase colturi, pentru a le pune cap la cap si a evada in timp util. Aflate la limita dintre mit si realitate, istorie si simple exagerari, indiciile din camera va vor stimula creativitatea si ingeniozitatea pe tot parcursul jocului.

Camera ,,Tabara de supravietuire” / ,,Survival Camp”
Fara sa tii cont de ora tarzie si prognoza meteo, ai plecat cu prietenii tai pe munte. Ca din senin, un crivat rece s-a pornit, urmat de o ceata densa, iar tu si prietenii tai constientizati ca nimeni nu mai stie drumul spre casa. Confuzia, frigul si epuizarea incep sa se faca resimtite, insa ca prin minune ajungeti in fata unei cabane. Din pacate, usa e foarte bine inchisa. In jur, insa, gasiti resturile unei tabere parasite, plina cu obiecte folositoare. Deja se aud urletele lupilor, iar in cel mult o ora se va intuneca, frigul si ceata devenind de nesuportat! Singura voastra sansa este sa gasiti indicii si coduri, sa deschideti lacate si sa va folositi toate simturile si ideile pentru a gasi cheia de la cabana in timp util.

Daca iti plac provocarile, puzzle-urile si adrenalina, si totodata cauti o metoda activa de relaxare si deconectare, Escape Rooms Brasov este locul ideal. Alege o camera si porneste cronometrul!

Orar: Luni – Duminica: 10:30 – 21:30
Adresa: str. Castelului, nr. 52, interfon 1

Website
Facebook

Telefon:
0752 111 188
0744 314 110


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Escape Rooms Brasov beneficiezi de 10% discount la jocuri.
- 10%