Epics Photobooth! Acest concept poate crea dependenta. Se administreaza in portii nelimitate si induce in starea epics.

Conceptul de fotografii-instant sau de photobooth nu este ceva nou pe lume, dar este un element inedit pentru evenimentele de orice fel.
Epics inseamna poze, dar, mai mult decat atat, inseamna buna-dispozitie, spontaneitate, distractie si amintiri tangibile – intr-o epoca a digitalului.

Nascut in 2013, Epics Photobooth e mare – pentru un bebe. Cu o inaltime de 2m, dar compact si usor de amplasat in orice spatiu, cu ochi buni mosteniti de la Canon, cu ecranul interactiv care cuprinde un intreg grup de prieteni si cu un stoc nelimitat de hartie de print, calitatea A+, Epics e acel element-cheie care transforma evenimentul tau intr-unul de neuitat!

Unde si pentru cine?
Epics se potriveste cu oamenii si, de aceea, se potriveste oricarui tip de eveniment. Este acel serviciu care ofera entertainment garantat!
El nu face discriminari de varsta. Surprinde voia buna si nu oboseste. Tu si invitatii tai primiti poze instant de pus in rama, pe frigider, in portofel, in alt portofel, in albume sau pe net.

E pentru tine, dar mai ales pentru ei, pentru invitatii tai, participantii la eveniment. Ofera-le ceva nou, de tinut minte. Fii parte la fenomenul fotografiilor la secunda si devii cel care ,,A avut Epics!”. Partea cea mai buna: pachetele sunt nelimitate ca numar de fotografii. Apasa doar butonul photobooth-ului si zambeste!

Cum functioneaza Epics?
Pentru amintiri instant, iti iei prietenii, familia, invitatii si te asezi in fata lui. Privesti in monitor si te aranjezi (sau nu). Te costumezi (sau nu), zambesti si apesi butonul Epics. Incepe seria de poze!!

Epics poate fi personalizat in functie de natura evenimentului, vine cu recuzita de accesorii pentru foto fun si cu un buton gata de actiune non-stop. Fiind mereu infometat, Epics poate inghiti giga intregi de poze pe care le stocheaza in memoria lui. Vor fi pastrate atat printurile personalizate, cat si fiecare fotografie din serie. Arhiva online le pastreaza apoi pentru vizite sau descarcari.
Iar daca vrei, fiecare poza poate avea si un spate magnetizat! Totul instant!

Sa rezumam!
In cateva cuvinte, Epics Photobooth e o stare de spirit. Ceva inedit si interactiv. Un cadou savurat imediat, o ocazie de socializare. Si include chiar mai mult:
– cel mai scurt timp de printare
– transport si asistenta pe parcursul evenimentului
– fun props & accessories
– personalizare cu mesaje sau sigle a fotografiilor
– personalizarea cutiei Epics
– formate interactive pentru fotografii
– arhiva privata online
– magnetizarea pozelor in cadrul evenimentului
– reduceri pentru combinarea pachetelor Epics si MagnEpics
– albume personalizate
In doua cuvinte, posibilitati nelimitate!

Orar:  Luni-Vineri: 08:00-17:00
Site
Facebook

Telefon:
0722 191 881


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
Beneficiati de 10% discount la toate serviciile oferite de Epics Photobooth. Reducerea nu se acumuleaza cu alte reduceri deja existente.
- 10%