Enjoy Fitness dispune de aparatura de ultima generatie, de la cei mai importanti producatori de echipamente fitness din lume. Sala de fitness se numara printre putinele sali din Brasov care beneficiaza de serviciile unor instructori certificati, atat pe plan national, cat si international, in domeniul fitness, aerobic, kangoo jumps si zumba. Sala dispune de aproximativ 60 de locuri de parcare (in fata salii si pe lateral).

Sala Enjoy Fitness este dispusa pe 3 nivele dupa cum urmeaza:
– la subsol este zona bodybuilding (gantere, haltere, banci, scripeti etc), aparatura marca HOIST USA. Zona mai cuprinde vestiarul, sauna si dusurile destinate barbatilor.
– la parter este zona aparatelor multifunctionale (aparate destinate antrenarii individuale a grupelor de muschi: piept, spate, umeri, picioare, abdomen si altele), aparatura marca PRECOR USA. Tot aici regasim receptia si zona de relaxare unde puteti servi bauturi naturale, fresh-uri, energizante, cat si shake-uri nutritive.
– la etaj este zona cardio (benzi de alergare, biciclete, step-ere si eliptice) si sala de aerobic. De asemenea, la etaj se mai afla vestiarul, sauna si dusurile destinate femeilor.

Orar: Luni – Vineri: 08:00-22:00; Sambata: 09:00-16:00

Website 
Facebook

Telefon:
0368 457 404


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Enjoy Fitness beneficiezi de 20% discount la abonamentele full (oferta nu include Kangoo Jumps)
- 20%