English Bar Hilton Sibiu este un bar englezesc unde puteti experimenta noi concepte culinare, bauturi rafinate si atent selectionate. Puteti incerca faimoasele meniuri ale saptamanii. Cheeseburger-ul cu cartofi wedges si castravete, rulourile crocante cu creveti si sos chilli, biftecul tartar classic servit cu parmesan si crutoane de paine sunt doar cateva specialitati pe care le puteti comanda si savura la English Bar Hilton Sibiu.

Meniul este adaptat diferitelor sarbatori din timpul anului, precum Valentine’s Day. Aceasta zi vine cu “Meniul lui Cupidon”. De Paste va este propus “Brunch-ul de Paste”, iar lista poate continua. Tot aici puteti incerca si alte specialitati care va vor incanta papilele gustative: frigarui de pui cu ananas si curry cu sos de chilli, steak sandwich cu rucola, rosii si ceapa, pui de balta pane cu sos remoulade.

English Bar Hitlon Sibiu este situat in cadrul hotelului Hilton. Dimineata va stau la dispozitie diferitele arome de cafele proaspete preparate de cei mai buni angajati.

Orar: Luni-Duminica: 10:00-02:00

Facebook

Telefon:
0269 505 600


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La English Bar Hilton Sibiu beneficiati de un discount de 10% la consumatie.
- 10%