Energym Fitness Club Brasov te provoaca sa iti faci timp si pentru sanatatea ta!
Energym Fitness Club va pune la dispozitie un pachet complet de servicii, intr-o sala de sport dotata cu aparatura noua profesionala Florsystem si aparate cardio profesionale SportsArt. Sala este extinsa pe o suprafata de 450 mp si dotata cu aer conditionat, centrala termica proprie, vestiare, dusuri si grupuri sanitare curate, dulapuri cu cheie pentru depozitarea lucrurilor personale pe durata antrenamentelor.

Varietatea antrenamentelor disponibile asigura satisfacerea nevoilor si preferintelor fiecarei persoane care doreste sa acorde timp si atentie pentru corpul si sanatatea sa. Astfel, poti opta pentru fitness, bodybuilding, karate, sac de box, aerobic, cardio, kangoo jumps, pilates, tae-bo, fitball, flexibilitate, sauna sau masaj.

Calitatea serviciilor este completata de instructori specializati, masaj profesionist, suplimente proteice sau pentru arderea grasimilor, precum si un orar lejer care iti permite sa incluzi activitatea si exercitiile fizice chiar si in cel mai agitat sau ocupat stil de viata.

Fa-ti timp pentru tine si pentru sanatatea ta. Alege Energym Fitness Club!

Orar: Luni – Vineri: 08:00 – 22:00;  Sambata: 09:00 – 18:00;  Duminica: 10:00 – 15:00

Website
Facebook

Telefon:
0368 463 012


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Energym Fitness Club beneficiezi de 10% reducere din pretul abonamentului nelimitat (fitness, aerobic si sauna)
- 10%