Eco Safari Apartament

Eco Safari Apartament s-a nascut din dragostea pentru natura salbatica a Africii.
Grija si iubirea pentru natura se regasesc in obiectele de design din apartament, complet ecologice cu impact zero asupra mediului.

La baza dezvoltarii noastre se afla gandirea ecologica derivata din curente filozofice, in special etice si politice. De aceea am decis sa aplicam motto-ul: „Redu- Reutilizeaza- Recicleaza”. Depunem eforturi pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator folosind piese de mobilier durabile asigurandu-ne ca mobilierul este resistent si trece testul timpului.

Am decis sa renuntam la articolele de unica folosinta, plasticul fiind inlocuit de sticla iar bumbacul inlocuieste hartia si sinteticul.
Eco Safari Apartament ofera posibilitatea de a recicla cat mai multe materiale pentru a oferi fiecaruia un rol important in protejarea planetei. Credem ca micile detalii fac diferenta…pur si simplu noua ne pasa!

Date de contact Eco Safari-Apartament:
Facebook
E-mail
Telefon: 0771 025 952
Adresa: Brasov, Str. Rozmarinului, Nr. 6

Reducere City Card: La Eco Safari Apartament beneficiezi de discount de 10 % din pretul de receptie daca detii un BCR City Card sau Top City Card.


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Eco Safari Apartament beneficiezi de discount de 10 % din pretul de receptie daca detii un BCR City Card sau Top City Card.
10%