Downtown Beauty Platinia

Our home, your beauty place. Cel mai nou si mai modern salon de infrumusetare din Cluj Napoca este acum in centrul orasului. In incinta Platinia Shopping Center la etajul 1 va asteptam sa redescoperiti momentele de relaxare alaturi de specialistii Downtown Beauty.

De la coafat la manichiura-pedichiura, de la vopsit la barber si de la cosmetica la produse dedicate si profesionale la Downtown Beauty gasesti totul. Intr-un singur cadru placut si organizat poti sa profiti de momentul tau de relaxare. Parcarea nu mai este o grija deoarece in cadrul Platinia acest lucru este gratuit. Va asteptam sa ne bucuram impreuna de tot ceea ce este frumos si tot impreuna sa dam culoare evenimentelor tale sau pur si simplu sa inseninam ziua cu o coafura dedicate tie.

Prin serviciile noastre dezvoltam mai mult decat un job, o prietenie de lunga durata si o incredere care sa ne poate dincolo de barierele cotidiene. Va asteptam sa va programati sis a puneti la incercare stilistii Downtown Beauty care suntem sigur ca nu va vor dezamagii. Stay beautiful and always positive!

Reducerea este de 20% la toate serviciile oferite de salonul de infrumusetare Downtown Beauty Platinia.

Adresa: Platinia Shopping Center, Calea Manastur, nr 2 – 6, etaj 1, Cluj Napoca

Facebook


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
Plateste cu BCR City Card sau prezinta un Top City Card la salonul Downtown Beauty Platinia si beneficiezi de 20% reducere la toate serviciile oferite de salonul de infrumusetare.
20%