Dennver a fost Infiintat in anul 1994, in Cluj-Napoca, intr-o perioada in care antreprenoriatul din Romania facea inca primii pasi timizi, iar firma a ajuns astazi, dupa perioade economice mai bune si mai grele, sa fie unul din cele mai longevive si cunoscute branduri clujene.

Inceputa ca o afacere de familie, Dennver a devenit mai mult decat atat:

  • Pentru proprietari, a devenit o afacere complexa si totodata fructul unei munci continue;
  • Pentru angajati, a devenit o a doua casa;
  • Pentru clienti, conform sloganului nostru “Mesterii iti recomanda Dennver”, aceasta a devenit un partener stabil si de incredere.

Grija fata de client, grija pentru satisfacerea nevoilor la un grad calitativ cat mai inalt, perfectionarea continua a personalului, precum si o viziune clara asupra viitorului sunt doar cateva elemente care au contribuit la succesul afacerii.

Domeniul de activitate al firmei este comertul cu amanuntul, principalele grupe de produse comercializate fiind: materiale de constructii si finisaje, instalatii, sanitare, electrice, feronerie, unelte si scule, totalizand peste 30.000 de repere active.

Firma detine 3 locatii, in care isi desfasoara activitatea cei peste 60 de angajati:

  • Cluj-Napoca, str. Campului, nr. 84-86
  • Cluj-Napoca, str. Campului, nr. 69
  • Floresti, str. Avram Iancu, nr. 300

Cu o cifra de afaceri de peste 2,7 mil Eur in anul 2013, firma Dennver isi consolideaza pozitia puternica si raspunde cu promptitudine solicitarilor pietei de profil din Cluj-Napoca, si nu numai.

Site
Facebook 

Telefon:
0264 426 571


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Dennver beneficiati de 5% discount la intregul sortiment de produse, cu exceptia celor care fac obiectul unei alte promotii sau sunt marcate cu eticheta “Pretul Dennver''.
- 5%