Deci, noi, la Defoto, suntem pasionati de fotografie, de lumina, de tot ce este placut privirii si mintii si ne facem treaba cu seriozitate, chiar daca uneori glumim.

Dupa cum ati observat sloganul nostru este „fotografii cu cap :-)”. Prin el incercam sa aratam, discret si cu putin umor, ca o fotografie depinde in primul rand de mintea fotografului si nu de megapixeli, chiar daca avem destui, iar aparatura este doar un accesoriu, o prelungire a unei minti mai frumoase sau mai putin.

Desi nu filmam (asta e treaba altora, fiecare trebuie sa manance o paine), totusi colaboram cu mai multe studiouri video, care va pot oferi servicii excelente.

Daca doriti sa aflati cum suntem perceputi de cei cu care am colaborat, va rugam accesati pagina de Aprecieri. Mentionam ca nu au fost platiti!

Iar pe Pagina de Facebook, avem o activitate intensa, pe care va invitam sa o urmariti.

Ne dorim, alaturi de dumneavoastra, o colaborare cat mai fructuoasa, cu rezultate excelente si satisfactii pentru ambele parti. Ura! Ura Ura!

Defoto va ofera servicii foto de studio pentru fotografii creative, fashion, portret, de familie, glamour, stock, de produs. Studiul poate fi inchiriat.

Website
Facebook
E-mail: [email protected]

Telefon: 0741 127 715


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Defoto beneficiezi de 10% discount pentru fotografii de nunta si fotografii de botez.
10%