Complex Balnear Potaissa Turda este primul centru SPA & Wellness din Turda, oferindu-le oaspetilor sai posibilitatea de a evada intr-o lume a relaxarii si a rasfatului.  Aflat la parterul Hotelului Potaissa, pe str. Republicii, nr. 6A, in centrul municipiului Turda, Complex Balnear Potaissa ofera fiecarui client o experienta SPA exceptionala! Te poti bucura aici atat de servicii SPA si de Fitness, cat si de existenta unui Centru Medical.

De la terapiile oferite si produsele utilizate, pana la muzica si arome, totul aici a fost creat pentru a induce adevarate momente de relaxare si deconectare de grijile cotidiene. La Complex Balnear Potaissa fiecare detaliu este important si are menirea de a le oferi musafirilor o experienta unica, de neuitat.

Oaza de liniste si bucurie din centrul municipiului Turda a fost adusa la viata din dorinta de a darui relaxare si frumusete corpului si sufletului, atat pentru ziua de azi, cat si pentru maine si mai tarziu.

Daca doresti sa evadezi din stresul cotidian si sa iesi din rutina, Complex Balnear Potaissa este locul ideal in care iti poti alege un program SPA pentru intreaga zi sau chiar pentru un minunat weekend alaturi de persoana draga tie!

Orar: Luni: 12:00-21:00;  Marti-Duminica: 09:00-21:00

Website
Facebook

Telefon:
0371 022 641
0264 311 691

Adresa: Str. Republicii, nr. 6A (la parterul Hotelului Potaissa)


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Complex Balnear Potaissa beneficiezi de o reducere de 5 RON la intrarea de 3 ore.
PRET REDUS