Cofetaria Splendid din Brasov va intampina cu cele mai delicioase si savuroase produse de cofetarie si patiserie, toate preparate cu multa atentie, pe baza de materii prime naturale de calitate. Privirile iti sunt ademenite cu o gama variata de prajituri la bucata sau la kilogram, torturi de nunta, torturi pentru botez, torturi pentru ocazii speciale sau torturi cu fructe, pe care le poti admira pe site-ul cofetariei.

Cofetaria Splendid iti ofera sprijin prin transportul produselor comandate acolo unde doresti, pentru a scapa de o grija in plus si a te bucura de evenimentul pe care il organizezi. Conditiile de transport sunt negociabile, in functie de comanda si distanta.

Pentru a pune in valoare tortul din cadrul evenimentului tau, Cofetaria Splendid incearca in permanenta sa propuna suporturi de tort cat mai inedite si originale. De asemenea, torturile pot fi personalizate, poti comanda torturi in forme inedite, precum si alte produse de patiserie si prajituri la kilogram.

Cofetaria Splendid este mereu deschisa colaborarilor, iar partenerii sai pe termen lung pot beneficia si de oferte de pret promotionale!

Website
Facebook

Telefon:
0722 208 164


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Cofetaria Splendid beneficiezi de 10% discount.
10%