Cofetaria Delis Dana va asteapta cu numeroase sortimente de prajituri, fursecuri, torturi si alte bunataturi, dar si cu sfaturi pentru alegerea decorurilor potrivite torturilor pentru diverse ocazii speciale, cum ar fi o nunta, un botez, o aniversare, o petrecere sau alte momente unice si deosebite din viata dvs.

,,Nu poti sa stii daca ceva iti place sau nu, pana nu gusti”, spunea candva un mare filozof. Cofetaria Delis Dana va invita asadar sa gustati delicioasele produse, cu promisiunea ca, o data ce le veti gusta, veti reveni iar si iar.

Cofetaria Delis Dana vine cu un concept nou ce garanteaza desfatarea tuturor simturilor. Va veti dori sa savurati minunatele produse din nou si din nou, insa atentie! – nu sunteti singurii! Grabiti-va pentru a lua ce vi se cuvine 🙂

Mai mult, laboratorul cofetariei se gandeste la toata lumea, caci va puteti bucura aici de ceva bun chiar daca sunteti diabetic, intolerant la gluten sau lactoza. Intrebati si alaturi de Cofetaria Delis Dana veti gasi cea mai buna (si mai delicioasa!) solutie.

Orar: Luni – Vineri: 09:00-18:00; Sambata: 09:00-16:00; Duminica: inchis

Website
Facebook

Telefon:
0722 726 974
0721 753 744


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Cofetaria Delis dana beneficiezi de 12% discount.
12%