Cluj Guided Tours este o asociatie formata dintr-un colectiv de tineri pasionati de ghidaj turistic si dornici sa impartaseasca turistilor curiosi si localnicilor deveniti si ei pentru cateva ore turisti, povestea ”Orasului Comoara” Cluj-Napoca, devenit in 2015 Capitala Europeana a Tineretului!

Descopera alaturi de ghizii pasionati si entuziasti ai Cluj Guided Tours povestile si legendele tesute de-a lungul istoriei lungi de 2000 de ani a orasului, dar si spiritul tanar, dinamic, efervescent al clujenilor!
Tururile ghidate sunt o invitatie la descoperirea patrimoniului turistic al orasului, la descoperirea farmecului de altadata, a atmosferei boeme din perioada medievala, precum si a bogatiei arhitecturale ce decoreaza centrul istoric al orasului!
Cluj Guided Tours ofera o privire de ansamblu asupra orasului printr-o varietate de tururi, cuprinzand atat tururi generale cat si tururi tematice si personalizate.

Tururile ghidate sunt oferite doritorilor in limbile romana, maghiara, engleza, franceza, spaniola, germana, italiana si norvegiana.
Punctul de pornire este Piata Unirii, in fata Statuii lui Matia Corvin. Ghidul poate fi recunoscut dupa tricoul sau ecusonul verde, cu insemnele Cluj Guided Tours. Tururile sunt gratuite, insa donatiile sunt apreciate!
Pentru orice altă ora, in afara programului free sau pentru grupuri organizate puteti sa ii contactati pe adresele [email protected] sau [email protected]

Program tururi ghidate gratuite (limba engleza): zilnic de la ora 18:00, in perioada 1 mai – 31 octombrie.

Telefon
0745 043 025

Facebook
WebSite


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Cluj Guided Tours beneficiezi de o reducere de 10% la toate tururile ghidate personalizate. Tariful turului se va stabili în funcție de perioada in care va avea loc, destinatie, durata si numarul de participanti.
- 10%