Club Arta Brasov este o punte de legatura intre trecutul orasului, prezent si viitor. Infiintat in anul 1998, Club Arta a devenit de-a lungul anilor cel mai potrivit loc de a-ti petrece timpul alaturi de prieteni. Eleganta si confortul specific clubului se imbina armonios cu activitatile recreative si sportive care se desfasoara aici.

Pastrat in sufletul multor dintre clienti sub numele de ,,Arta”, datorita vechiului cinematograf care functiona in trecut aici, locul a devenit un spatiu al socializarii si relaxarii, al petrecerii timpului alaturi de prieteni, dar si al desfasurarii de activitati sportive.

Club Arta dispune de cel mai mare numar de mese de biliard si tenis de masa din Brasov, acestea fiind dispuse dupa cum urmeaza:
– 10 mese de biliard SAM si 1 masa Dynamic III – in salonul principal
– 2 mese Dynamic III – in separeu
– 1 masa de snooker SAM – in separeu etaj
– 1 masa de tenis de masa – la etaj
– 3 mese de tenis de masa – la subsol (fumatul interzis!)

Mai mult, Club Arta dispune de asemenea si de 5 aparate de darts, 1 aparat distractiv cu jucarii de plus, precum si de un Air Hockei SAM.

Incepand cu anul 2011, din dorinta de a dezvolta latura sportiva a activitatilor pe care le desfasoara, Club Arta s-a afiliat la Federatia Romana de Biliard si Pool. Ca rezultate in cadrul competiilor nationale, echipa Arta Brasov s-a pozitionat pe locul 2 la Cupa Mosconi din Romania, fiind de altfel singura echipa din provincie care a reusit sa se claseze pe podium alaturi de marile echipe din Bucuresti.

In fiecare duminica, la Club Arta poti participa sau urmari concursuri locale organizate pentru iubitorii acestui sport, in timp ce socializezi si te relaxezi alaturi de prietenii tai.

Orar: Luni – Duminica: 12:00 – 03:00

Website
Facebook

Telefon:
0722 566 564


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Club Arta beneficiezi de 15% discount la jocuri in intervalul orar 12:00 - 18:00.
15%