La Clinica de Medicina Dentara dr. Gal Mendel beneficiati de servicii complete de calitate, de la cele mai simple la cele mai complexe. Profilaxia, mai exact tratarea si prevenirea afectiunilor stomatologice, reprezinta obiectivul principal al clinicii.

Printre ofertele de preventie disponibile veti regasi: consultatie primara, pachet de igienizare profesionala, desensibilizare si sigilare santuri. Alte servicii oferite la aceasta clinica: tratamente pentru copii, lucrari protetice, ortodontie si ortopedie, implantologie.

Clinica este una moderna care va ofera servicii complete de calitate intr-un mediu curat, igienic si profesional. Aici veti gasi cele mai bune sfaturi, recomandari si solutii.

Oferte speciale:

1.Un zambet pentru o vara reusita:

Un zambet frumos presupune ingrijirea oro-dentara zilnica si vizite regulate la medicul dentist!
Igienizarea dentara este recomandat sa se realizeze inaintea inceperii tratamentelor stomatologice, iar apoi regulat, la interval de 3-6 luni, in functie de recomandarile medicului dentist.

650 lei (300 lei cu Top City Card & BCR City Card) pentru: Consultatie, albire profesionala, educatie oro-dentara si BONUS: detartraj cu ultrasunete pentru ambele arcade + periaj profesional.

  • consultatie de specialitate;
  • albire profesionala in cabinetul de medicina dentara
  • educatie oro-dentara;
  • BONUS: detartraj cu ultrasunete pentru ambele arcade+periaj profesional in vederea indepartarii placii bacteriene INAINTEA procedurii de albire dentara

Tratamentul de albire dentara este unul dintre cele mai solicitate servicii de estetica dentara, acest fapt fiind o reactie a importantei tot mai mare pe care societatea contemporana o acorda infatisarii exterioare.

Scopul principal urmarit prin albirea dintilor este alterarea si/sau fragmentarea moleculelor pigmentate prezente in structura smaltului si/sau a dentinei (vezi detalii in sectiunea descriere).

MENTINEREA nuantei albe a dintilor necesita un efort special: evitarea alimentelor si bauturilor colorate, o igiena orala impecabila.Folosirea pastei de dinti potrivite este foarte importanta in mentinerea albului dintilor.

Detartrajul prin ultrasunete: ajuta la inlaturarea tartrului acumulat pe dinti si subgingival, punctul de plecare a celor mai multe infectii. Pacientul poate simti o usoara vibratie sau presiune, insa ramane un procedeu nedureros.

Dupa detartraj este normal ca pacientii sa simta o usoara sensibilitate la nivelul dintilor si gingiilor, sau sa apara sangerarea, dar aceste efecte vor disparea in scurt timp.

Periajul stomatologic profesional se realizeaza dupa detartrajul cu ultrasunete si are ca rol lustruirea si netezirea suprafetelor dentare. Se foloseste o pasta de dinti profesionala cu continut ridicat de fluor,cu o granulatie crescuta sau medie in functie de existenta coloratiilor pe dinti. In unele cazuri se periaza si limba in portiunea sa posterioara. Apoi cu ajutorul unor benzi abrazive se curata spatiile dintre dinti.

Este necesara programare telefonica. Programarile se fac cu cel putin 24 de ore inainte.

2.Pachet igienizare profesionala:

Un zambet frumos presupune ingrijire oro-dentara zilnica si vizite regulate la medicul dentist!
Igienizarea dentara este recomandat sa se realizeze inaintea inceperii tratamentelor stomatologice, iar apoi regulat, la interval de 3-6 luni, in functie de recomandarile medicului dentist.

Beneficezi la Cabinet de Medicina dentara Dr. Mendel Gal, zona Calea Martirilor, de 2 pachete stomatologie, la un pret promotional.

  • 150 lei (50 lei cu Top City Card & BCR City Card): Detartraj cu ultrasunete pentru ambele arcade, periaj profesional în vederea îndepartarii, placii bacteriene, airflow, consultatie de specialitate, plan de tratament, educatie oro-dentara;
  • 150 lei (49 lei cu Top City Card & BCR City Card): Consultatie, obturatie fizionomica (plomba), bonus 20% reducere la tratamente stomatologice, 10% reducere la lucrari protetice, 10% reducere la tratamente ortodontice.

Detartrajul prin ultrasunete: ajuta la înlaturarea tartrului acumulat pe dinti si subgingival, punctul de plecare a celor mai multe infectii. Pacientul poate simti o usoara vibratie sau presiune, însa ramane un procedeu nedureros. Este indicat si la pacientii cu implanturi dentare.

Dupa detartraj este normal ca pacientii sa simta o usoara sensibilitate la nivelul dintilor si gingiilor, sau sa apara sangerarea, dar aceste efecte vor disparea în scurt timp.

Periajul stomatologic profesional se realizeaza dupa detartrajul cu ultrasunete si are ca rol lustruirea si netezirea suprafetelor dentare. Se foloseste o pasta de dinti profesionala cu continut ridicat de fluor,cu o granulatie crescuta sau medie în functie de existenta coloratiilor pe dinti. În unele cazuri se periaza si limba in portiunea sa posterioara. Apoi cu ajutorul unor benzi abrazive si a atei dentare se curata spatiile dintre dinti.

Tratamentul cu airflow permite inlaturarea petelor superficiale (fumat, ceai, cafea, sucuri colorate, vin rosu) de pe suprafata dintilor. Se poate efectua în scop estetic sau în completarea periajului profesional sau a detartrajului prin ultrasunete. Presupune un jet de aer si apa cu bicarbonat de sodiu de diferite arome placute. In ambele cazuri, componenta medicamentoasa functioneaza asupra tesuturilor dentare (bicarbonatul). Datorita presiunii asigura si un masaj al gingiei, stimuland microcirculatia de la acest nivel. Se foloseste si înainte de sigilari sau înainte de începerea tratamentului ortodontic, dar si în timpul acestuia, pentru a mentine igiena aparatului cu ajutorul jetului sub presiune. Acesta patrunde unde mijloacele mecanice nu o pot face.

Cabinetul de Medicina Dentara Dr. Mendel Gal ofera servicii profesionale de înalta calitate. Materialele folosite sunt de calitate superioara. Aparatura este moderna si corespunde standardelor UE. Sterilizarea se realizeaza intr-un spatiu separat, special amenajat, conform ultimelor cerinte sanitare cu aparatura performanta.

Este necesara programare telefonica. Programarile se fac cu cel putin 24 de ore inainte.

Programarile se realizeaza la telefon: 0371118284 / 0727335293

Cu Top City Card & BCR City Card beneficiati de preturi speciale la ofertele de mai sus:
– 300 lei (reducere de la 600 lei – oferta 1);
– 50 lei (reducere de la 150 lei – oferta 2);
– 49 lei (reducere de la 150 lei – oferta 2);

Orar:
Luni-Vineri: 09:00-20:00; Sambata: 09:00- 14:00

Site
Facebook

Telefon:
0723 610 789


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Clinica de Medicina Dentara dr. Gal Mendel primiti intre 10 si 20% discount la tratamentele ortodontice si lucrarile protetice si 20% pentru tratamentele stomatologice.
- 20%