Cinema City Polus Center este locul ideal din Cluj pentru a viziona cele mai recente premiere si avanpremiere, aproape in acelasi timp cu lansarea lor internațională, fie pe peliculă, fie digital 2D sau 3D. Cinematograful se afla in incinta Polus Center Cluj-Napoca, in imediata apropiere de Foodcourt, la intrarea 4 in centrul comercial.

Doar cu  BCR City Card beneficiezi de bilete 1+1 gratuit, detalii in Oferta.

Deschis in Romania in anul 2007, la Iasi si Timisoara, urmate apoi de Cluj, Bacau, Pitesti, Bucuresti, Arad, Baia Mare, Braila, Targu Mures si Constanta, Cinema City creeaza o experienta speciala pentru toti pasionatii de cinematografie, invitandu-i sa paseasca intr-o lume fermecata, o lume fara limite unde totul devine posibil, in timp ce se pot bucura de cele mai bune conditii si servicii oferite. Totodata, prima si singura sala T IMAX din Romania va asteapta la Cinema City Cotroceni. 

Program de functionare: Luni-Vineri: 12:30-23:00; Sambata-Duminica: 10:30-23:00

Site

Telefon
0264 202 000


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card
Cu BCR City Card beneficiezi de bilete 1+1 gratuit la Cinema City! In fiecare zi de marti, la orice Cinema City, primesti un bilet in plus pentru fiecare bilet achizitionat cu BCR City Card. Inviti pe cineva la film, platesti un singur bilet, iar pe celalalt il primesti gratuit daca ai BCR City Card. Singura conditie este ca tu, detinatorul cardului si invitatul tau la film sa dovediti ca sunteti elevi sau studenti. Valabil si pentru cardurile Visa Electron Xteen BCR sau Visa Electron CAMPUS BCR.
1+1