Chic Ville

Cu un magazin de suflet situat în inima Clujului, pe latura vestică a Pieţei Unirii, vizavi de biserica Sf. Mihail, Chic Ville este locul în care visele pasionaţilor de cadouri cu personalitate şi decoraţiuni interioare se împlinesc. Aflat într-o clădire cu istorie de peste 500 de ani, Chic Ville te întâmpină cu sute de produse exclusive, de păstrat şi de dăruit.

Cu încă un magazin aflat în Iulius Mall, Chic Ville este un univers de idei şi decoraţiuni care te va fascina pe loc, de unde poţi alege seturi pentru masă, textile fine, piese de mobilier vintage, ceasuri, veioze minunate şi multe alte obiecte de decor.
Pentru pasionaţii de cadouri unice, Chic Ville te întâmpină cu o varietate impresionantă de obiecte pe care le poţi transforma cu uşurinţă în darul perfect pentru cei dragi!

Locul ideal pentru cei care iubesc eleganţa şi luxul, cât şi pentru cei care îşi doresc obiecte de decor în ton cu cele mai noi trenduri, la Chic Ville găseşti piese originale pentru confortul casei tale!

Contact:
Magazin Unirii
Adresa: Piaţa Unirii nr. 13
Telefon: 0264.411.623
E-mail: [email protected]

Magazin Iulius
Adresa: Str. Al Vaida Voievod nr. 53 B
Telefon 0264.233.767
E-mail: [email protected]
Program:
Magazin Unirii: L-S: 10.00-20.00, D: 12.00-20.00
Magazin Iulius: L-D: 10.00-22.00
Facebook
Website


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Chic Ville beneficiezi de 5% reducere la produsele achiziționate in magazin daca detii un BCR City Card sau Top City Card. La comenzile online se poate folosi codul pentru discount Voucher-ChicVille.
5%