Centrul Fericirii este primul centru de transformare integrativa in care orice om are posibilitatea de a-si indeplini un obiectiv personal / profesional sau de a-si rezolva diverse situatii si probleme din viata, ce reprezinta obstacole in evolutia personala.

Centrul Fericirii se ghideaza dupa credinta si viziunea ca fiecare om isi poate atinge potentialul, poate sa se simta implinit personal si profesional si poate sa evolueze continuu. Misiunea centrului este de a crea si de a dezvolta un mediu echilibrat, armonios, inspirational si energizant care sa reprezinte un suport si un cadru optim pentru transformarea, dezvoltarea si implinirea personala integrata a oamenilor. Mediul creat aici la Centrul Fericirii este, asadar, dedicat unei transformari pozitive a oricarei persoane care isi doreste sa evolueze si sa se dezvolte.

”Iti promitem ca vei fi primit de fiecare data intr-un mediu profesionist de educatie si transformare personala care, cu energie pozitiva si incredere aduce oameni impreuna, ii concentreaza, ii sustine in indeplinirea lor personala prin procese personalizate, specialisti si produse create eficient, valoros pentru fiecare client.”

In Centrul Fericirii te incarci cu energie, te umpli de vitalitate, te simti mai echilibrat, mai linistit si mai increzator.

Orar: Luni – Vineri: 08:00-22:00 Sambata: 08:00-16:00

Website 
Facebook 

Telefon:
0368 884 888
0771 031 835


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Centrul Fericirii beneficiezi de 15% discount la serviciile de baza. In curand, cei de la centru ne vor ferici cu oferte speciale!
15%