Centrul de Agrement Dunavis – Cazanele Dunarii

Minunata zona a Cazanelor Dunarii devine tot mai accesibila turistilor si iubitorilor de natura si de frumos. Centrul de Agrement Dunavis iti ofera posibilitatea de a explora imprejurimile si de a vizita numeroasele obiective turistice de aici.

Cum suna o croaziera pe Dunare, in care sa te poti relaxa si bucura de locurile deosebite din tara noastra? In croazierele pe Dunare organizate de Centrul de Agrement Dunavis vei putea vizita Cazanele Mici si Cazanele Mari, Manastirea Mraconia, Statuia lui Decebal, Golful Dubova, Pestera Veterani, Pestera Ponicova si alte comori naturale si culturale din zona.

Pe langa deosebitele croaziere, centrul iti pune la dispozitie hidrobiciclete si colac agrement, biciclete sau triciclete electrice. Desigur, poti beneficia si de indrumarea unui ghid autorizat!

Exploreaza zona Cazanelor Dunarii cu ajutorul Centrului de Agrement Dunavis!

Pentru o experienta deplina, iti recomandam sa petreci mai mult timp in Orsova – te poti caza la partenerul City Card: Pensiunea Dunavis, unde vei fi gazduit cum se cuvine si vei beneficia de oferta City Card. 

Facebook

Date de contact:
Telefon: 0747875816
Email: [email protected]

Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Centrul de Agrement Dunavis - Cazanele Dunarii beneficiezi de 10% reducere la serviciile oferite daca esti detinator de City Card!
- 10%