Casa Vlasin se afla in centrul statiunii turistice Poiana Brasov, in imediata apropiere de partiile de schi si teleschiurile locale. Oaspetii sunt intampinati intr-o atmosfera armonioasa, eleganta si confortabila, in camere spatioase, amenajate in stil alpin.

Peisajele minunate spre masivul Postavarul si Muntii Bucegi care pot fi admirate fie de pe balcon, fie de pe o terasa comuna, mare, aflata la fiecare nivel al pensiunii, iti vor insenina diminetile. De altfel, in fiecare dimineata, se serveste micul dejun.

Casa Vlasin este locul ideal pentru o vacanta reusita si relaxanta alaturi de familie sau prieteni, in Poiana Brasov. Cu o capacitate de cazare de 32 locuri, pensiunea pune la dispozitia oaspetilor si un restaurant, o sala de conferinta cu o capacitate de 30 de locuri, o camera pentru depozitarea echipamentului de schi, facilitati de spalatorie, precum si un loc de joaca pentru copii. De altfel, copiii pana in 10 ani pentru care nu se solicita un pat suplimentar, beneficiaza de cazare gratuita.

Fiecare camera dispune de baie proprie cu cabina de dus, TV (LED 71cm) uscator par, la receptie exista un seif de valori, spalatorie/curatatorie contra cost, iar In lobby-ul pensiunii ne putem savura momentele de liniste intr-o cafenea cu capacitate de 24 locuri.

Casa Vlasin va asteapta sa va bucurati de o vacanta minunata!

Website
Facebook

Telefon:
0730 015 560
0730 025 999


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Casa Vlasin beneficiezi de 10% discount din tariful de cazare pentru rezervarile facute direct la partener.
10%