Casa Tudor este o placuta optiune de cazare in orasul Turda, judetul Cluj. Aflata la doar 25 km de orasul Cluj-Napoca și la doar 3,4 km de Salina Turda (aprox. 10 minute de mers cu mașina), Casa Tudor vine in intampinarea celor care doresc sa isi petreaca momente relaxante in zona, fiind o gazda primitoare pentru toti cei care ii trec pragul.

Toate camerele sunt dotate cu TV si includ fie o baie privata, fie o baie comuna. Pentru un plus de confort si in functie de preferinte, unele camere au zone de relaxare si pun la dispozitia oaspetilor terasa sau balcon. Bucataria este comuna, iar pensiunea dispune si de un centru de fitness pentru cei care doresc sa isi intretina conditia fizica fara intrerupere. Va este dor sa jucati darts? Casa Tudor va ofera aceasta posibilitate!

Aflata intr-o zona cu real potential turistic, datorita Salinei Turda si a Cheilor Turzii, precum si a posibilitatilor de a practica echitatia, Casa Tudor poate fi un loc al linistii si al relaxarii, oferindu-le celor care se cazeaza aici si ocazia de a descoperi in zona unele dintre cele mai faimoase obiective turistice din judetul Cluj.

Website 
Facebook 

Telefon: 0721 953 443


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
la Casa Tudor beneficiezi de 10% discount din tariful de receptie pentru rezervarile facute direct la partener.
10%