Casa Manu este o pensiune cu o curte larga si camere disponibile in regim single sau double, situata in fosta Capitala Culturala Europeana, Sibiu. Acestea dispun de internet wi-fi gratuit, minifrigider, televizor LCD si baie proprie. Dimineata, oaspetii beneficiaza de un mic dejun consistent, iar la pranz pot lua masa intr-un restaurant aflat la aproximativ 10-15 minute de mers pe jos.

Peisajul este unul superb, iar oaspetii au posibilitatea de a se putea deplasa cu usurinta spre numeroase puncte de interes din zona Sibiului. La 3 km de pensiune se afla centrul Sibiului; la aceeasi distanta Complexul Muzeal Astra si Grădina Zoologică.

Unul dintre avantajele Casa Manu este parcarea cu locuri gratuite, special amenajata pentru masinile oaspetilor. Exista, de asemenea, o statie de autobuz aflata la doar doi pasi de cazare, ceea ce faciliteaza transportul catre si inspre majoritatea punctelor de interes din oras. Dumneavoastra, ca si client, economositi timp si bani pentru a va putea bucura de peisajul superb din zona in care se afla pensiunea.

Orar: Luni-Duminica: 08:00 – 22:00

Facebook

Telefon:
0751 432 893


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Casa Manu beneficiati de 10% discount din tariful de receptie pentru rezervarile facute direct la partener.
- 10%