Casa Luxemburg dispune de 23 de locuri de cazare, fiecare camera avand stilul propriu alaturi de o priveliste deosebita. Direct din camera, puteti admira celebrele obiective turistice ale municipiului Sibiu: Podul Minciunilor, Casa Artelor sau Biserica Evanghelica.

Camerele sunt dotate cu toate facilitatile necesare pentru confortul dumneavoastra: Wi-Fi gratuit, telefon direct, televizor cu cablu, minibar, baie cu dus si uscator de par. Micul dejun este in regim bufet suedez si include fructe si legume, cafea si ceai, sucuri, branzeturi, mezeluri, gem, oua si iaurt.

Povestea hotelului Casa Luxemburg se afla in stransa legatura cu istoria Evului Mediu, mai exact cu relatiile dintre Transilvania (in timpul regelui maghiar Geza al II-lea) si Luxemburg. Daca mansarda dateaza din secolul al XVIII-lea, primele trei etaje ale constructiei, bazate pe arcade, ne trimit si mai departe in timp, in secolul al XV-lea, atunci cand a fost executata constructia.

In 2005 cladirea a primit oficial numele de Casa Luxemburg, chiar de la principele de Luxemburg si sotia acestuia. La subsol este situata cafeneaua Sigi Kulturcafe, iar la parter, receptia si cafeneaua Atrium Classic Cafe. Centrul European pentru Itinerare Culturale se afla la primul etaj, iar la cel de-al doilea nivel, camerele de cazare care imbina cadrul medieval cu cele mai moderne conditii de 3 stele, intr-un stil unic.

Site
Facebook

Telefon:
0269 216 854
0369 101 020


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Casa Luxemburg primiti un discount de 15% din pretul de receptie pentru rezervarile facute direct la partener.
- 15%