Cabinetul de Terapii Naturiste si Alternative din Oradea ofera sansa la autovindecare a corpului atat la nivel fizic, mental cat si emotional, prin terapii naturiste fara efecte adverse care trateaza cauza nu simptomele. Terapiile pe care le voi folosi in cadrul cabinetului, dar si la domiciliu pacientului(dupa caz) sunt Terapie prin Atingere Cunatica si Terapie Craniosacrala, aceste doua terapii pe care le puteti experimenta in cadrul cabinetului si pe care le folosesc cu mare drag au ca scop declansarea procesului de autovindecare al corpului(doctoul interior al fiecaruia dintre noi).

Odata experimentate aceste terapii in corpul pacientilor apar o multime de reactii fascinante: unele ample, altele mai putin, altele pur si simplu uimitoare. Pe parcursul sedintelor mele, majoritatea pacientilor simt o multitudine de senzatii cum ar fi: furnicaturi, incalziri usoare, vibratii, usoare contractii musculare etc. Acestea din urma sunt semnele care ne transmit ca procesul de autovindecare s-a declansat si ca corpul incepe sa lucreze. Aceste senzatii pot sa apara si dupa sedintele de terapie.

Pe langa aceste doua terapii pe care le practic cu mult drag, una din pasiunile mele este Nutritia, domeniu in care am obtinut si un certificat de calificare profesionala de Tehnician Nutritionist fapt ce imi da libertatea de a pune in aplicare cele invatate si in cadrul cabinetuli, astfel persoanle interesate pot beneficia de planuri nutritionale pentru slabit, mentinere greutate optima precum si crestere in masa musculara la sportivii de performanta. Planurile nutritionale pe care le voi adopta sunt complexe si au ca scop final ca fiecare dintre noi sa-si creeze propriul stil de a mananca sanatos cat mai simplu si eficient, dar si sa traiasca viata intr-un mod cat mai frumos cu putinta si cat mai echilibrat.

Orar: Luni – Vineri: 09:00-20:00

Website
Facebook
E-mail: contact@lucianghita.ro

Telefon: 0757 214 083

Str. Mestesugarilor, nr.110, Oradea, Bihor, Romania


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La terapeutul Lucian Ghita beneficiezi de 50% discount pentru toate terapiile.
50%