Cabinet Ortodontie Awwads Orthodontics – Dr. Awwad Khalil este un cabinet stomatologic dotat cu aparatura de ultima generatie si cu o echipa de profesionisti care va vor reda increderea in zambetul dumneavoastra.

Cabinetul este situat in Cluj-Napoca, pe strada Ion Meșter, nr.12, intr-o zona usor accesibila, aproape de mijloacele de transport in comun, fiind dotat cu aparatura de ultima generatie, dispune de 4 scaune de tratament.

Ortodontia a evoluat in ultimii ani foarte mult, nu mai este limitata la o grupa de varsta, nu este la fel de dureroasa, ortodontia moderna inseamna posibilitati de tratament extinse, rezultate mai bune si confort mult imbunatatit, cabinetul nostru foloseste aparate dentare de ultima generatie si cele mai noi tehnici in tratamentul ortodontic pentru a oferi pacientilor rezultate de exceptie! Echipa noastra este formata din medici bine pregatiti profesional, si asistente simpatice, pentru a va oferi o atmosfera placuta, fara stres sau tensiune.

Servicii:
– Stomatologie generala
– Chirurgie orala
– Implantologie orala
– Estetica dentara
– Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala

Orar:  Luni, Miercuri si Vineri: 14.00 – 19:00   Marti si Joi: 10.00 – 14.00
Site
Facebook

Telefon:
0745 558 964


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Cabinet Ortodontie Awwads Orthodontics – Dr. Awwad Khalil beneficiati de un discount de 5% la toate tipurile de aparate dentare.
- 5%