Cabina Foto – Epics Brasov

Cabina foto Epics vine și în Brașov, cu cele mai bune servicii de photobooth din România. Acum și la cele mai bune prețuri pentru o calitate atât de crescută. De la nunți la aniversări, petreceri firmă la lansări, am realizat peste 1500 de evenimente. Și tot credem că al tău va fi cel mai epic. Pentru că mereu următorul eveniment este cel pe care îl realizăm cu experiența celorlalte.

Cabina foto Epics îți oferă fotografii printate instant la evenimente, personalizate cu mesaje sau logo, accesorii amuzante sau personalizate. Și ăsta e doar rezultatul a ceea ce facem. Pentru că realizăm și Gif-uri, fotografii pe green screen, magneți, mai mult de 1 formă a pozei, ca invitații la eveniment să aleagă și să nu se plictisească de amintiri. Toate la pachet cu cei mai epici asistenți, cu experiență de evenimente și de viață.

Acum mai aproape de brașoveni, cu o cabină foto deschisă, șic și rezistentă, dar cu sprijinul a până la numeroase cabine foto identice venite de la colegii din țară, putem realiza evenimente de la câteva ore, până la festivaluri și ocazii sau activări de brand cu toată forța și experiența de 4 ani a Epics în spate.

Vrei amintiri și o petrecere epica? Doar Epics, cabina foto Brașov este soluția de care nu te vei îndoi și pe care nu o vei regreta. Dacă te-am convins, cere o cotație la numărul de mai jos. Dacă mai ai nevoie de argumente, vizitează site-ul de mai jos și convinge-te.

Date de Contact Cabina Foto – Epics Brasov

WebSite
Facebook
Telefon: 0799.980.921 – Bogdan
Adresa: Str. Poarta Schei, Nr. 10, Ap. 1, Brasov
E-mail


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
Cu Top City Card sau BCR City Card beneficiezi de -15% la toate pachetele de 8 ore ( reducerea nu se aplica la serviciile extra)
15%