Brisas … si simti ca poti sa respiri.

Te poarta pasii inspre mici colturi de relaxare. In tumultul agitatiilor cotidiene, o pauză e mereu binevenita. Ajungi pe strada Napoca si recunosti zambind terasa familiara de la nr. 9. Da, Napoca 9 este unul dintre locurile acelea pline de farmec ale Clujului, un cadru arhitectural pitoresc ce te indeamna sa incetinesti ritmul.

Si incetinesti. Urci treptele, constati starea vremii: sa iei un loc pe terasa primitoare, sa admiri dinamica strazii, cu oamenii si masinile ei, cu lumina ce loveste asfaltul si vitrinele magazinelor, sau sa iei un loc inauntru?

De esti matinal, Brisas te imbie cu o cafea aromata, pe care o poti savura in tihna, iar bauturi racoritoare, sucuri naturale, milkshake-uri iti vor potoli setea. Meniul Zilei vine ca o recomandare zilnica si, daca ti-e foame deja, dar nu prea stii ce-ai prefera, poți opta pentru acesta.

La Brisas totul e simplu: iei o tava, studiezi variantele propuse la Meniul Zilei, studiezi preparatele delicioase, decizi ce iti face cu ochiul, iei bunataturile, te asezi si savurezi linistit o masa delicioasa. E pauza ta, e binemeritata.

De la Brisas, cobori treptele, mai privesti inca o data locul si stii: Napoca 9 te deconecteaza de Clujul aglomerat si te conecteaza la Clujul pitoresc si linistit.

Orar: Luni – Vineri: 10:00-18:00

Tel. 0755 407 241

Facebook

Adresa: Strada Napoca, nr. 9, Cluj-Napoca


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Brisas beneficiezi de 15% discount.
15%