Bookstory este libraria independenta cu intuitie sociala care ocupa un loc aparte in comunitatea clujeana. La Bookstory, ideile noi, interesul pentru carte si promovarea lecturii, alaturi de profesionalism, se intalnesc intr-un spatiu al inovatiei culturale.

Chiar din primele luni de la deschidere, librariei Bookstory i s-a acordat in cadrul Galei Industriei de Carte din Romania, editia 2013, diploma de excelenta la categoria Best New Entry – librarii. Premiul a fost castigat pentru strategia de impunere a brandului pe piata de carte si, in egala masura, pentru campaniile de promovare a cartilor si autorilor.

Un design inedit, o oferta de carte atent selectionata si promovata la raft, cateva obiecte book art pentru iubitorii de carte, un loc familiar in care vrei sa revii pentru ca poti gasi de fiecare data altceva. Tot aici, ne-am dori sa promovam artistii locali, tinerii intreprinzatori si proiectele unor oameni pasionati de ceea ce fac.

Cartile noastre sunt cadourile temeinic indesate cu bulgari de mirare, scrise cu maiestrie, sunt cadourile ambalate si menite a fi despachetate la nesfarșit. Sunt darurile pe care le/vi le puteti face fara ezitari. Va invitam sa rasfoiti si mai multe carti sau sa ne spuneti un final de poveste, in rastimpul in care librarii Bookstory va vor ambala gratuit cartile alese.

Orar: Luni–Vineri: 9:00–20:00, Sambata: 10:00-20:00, Duminica: 10:00–18:00

Site
Facebook
Twitter

Telefon:
0364 143 573


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La libraria Bookstory beneficiati de 10% discount la achizitionarea tuturor articolelor puse in vanzare.
- 10%