Bon Bon Candy este magazinul tau de dulciuri si locul unde te vei rasfata de cate ori vei simti nevoia. Daca esti din Cluj-Napoca, poti sa ne vizitezi pe Str. F.D. Roosevelt, nr. 3 (in Piata Muzeului).
Majoritatea dulciurilor noastre nu o sa le gasesti la supermarket, iar ofertele sunt pentru toate varstele si categoriile de evenimente: servicii de tip candy-bar, cadouri originale, marturii de nunta sau botez.

Stim ce importante sunt momentele speciale din viata fiecaruia, asa ca venim in intampinarea lor cu stilul nostru vesel si dulce. Un candy-bar este intotdeauna binevenit, fie ca e vorba de nunti, botezuri, petreceri private si corporate sau, de ce nu, o zi de nastere.

Un loc aparte in oferta noastra il ocupa borcanele cu dulciuri, un concept pe care l-am dezvoltat in stil propriu. Designul etichetelor autocolante il realizam „inhouse”.
Fiecare borcan are „reteta” sa, care poate fi o combinatie multicolora de dulciuri (ex: Bonbon Variety) sau doar un sortiment aromat (ex: Scortisoara turbata). Pe langa variantele disponibile tot timpul anului, lansam borcane tematice cu ocazia sarbatorilor, Halloween, Valentine’s Day etc.

De asemenea, marturiile Bon Bon Candy sunt apreciate pentru ca ofera o varietate mare de optiuni, la preturi intotdeauna accesibile.
Micile cadouri pot fi sub forma de borcanae de diferite dimensiuni, cutii de plastic transparent, cutii din carton umplute cu dulciuri la alegere sau pungi de hartie. Etichetele se pot personaliza cu mesaje si fotografii.

Orar: Luni-Vineri: 10:00-20:00 Sambata: 11:00-19:00
Site
Facebook

Telefon:
0741 954 718


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
Primiti la BonBon Candy un discount de 10% la orice borcan cu dulciuri BonBon, in limita a trei borcane pe zi. Oferta se aplica inclusiv borcanelor aflate la promotie.
- 10%
La fiecare trei borcane cu dulciuri cumparate (medii sau mari) primesti cadou un borcan mic ”Concentrat de Fericire” cu Jelly Beans.
borcan mic