Bistro Sorriso – Cucina Italiana

La Sorriso, un bistro mic si primitor, aflat pe Calea Dorobantilor, nascut dintr-o dragoste mare pentru Italia si pentru bucataria italiana, oamenii te intampina cu zambetul pe buze. E o atmosfera cosy, calda, relaxata si se gateste la vedere.

Daca vii la micul dejun, vei avea surpriza de a gasi in meniu o oferta bogata, de la clasica omleta della casa, la bruschette variate sau specialitati precum Caprino sau Uova strapazzate. Iar cafeaua este pe masura: gustoasa, aromata si italieneasca, desigur.

La pranz, atmosfera incepe sa se anime… Primesti o supa din partea casei, daca mananci orice altceva aici, la pranz. Pastele sunt delicioase, fructele de mare la fel, dar si somonul si rata sunt „hituri” in meniu. La capitolul „dolci”, cheese-cake-ul este vedeta, iar tiramisu este o poveste pe care ai vrea să o asculti mereu 🙂

Dupa-masa este timpul pentru italienescul Aperitivo – gustarea de dinainte de cina, la care se trag concluziile zilei, oamenii se deconecteaza cu un drink si primesc un snack din partea casei.
In curand, veti putea servi si Cina la Sorisso, intr-o atmosfera linistita, odihnitoare, pe acorduri de muzica italieneasca, acompaniata de zambete si de aromele cele mai imbietoare.

Nu trebuie sa ratezi Bistro Sorriso, vei ramane cu o amintire placuta si cu un pic din „gustul” Italiei.

Facebook

Orar: Luni-Vineri: 8:00–18:00

Telefon:
0786 041 444


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Bistro Sorriso beneficiati de 5% discount la mancare.
- 5%