Bike Sensation a pornit dintr-o dorinta de a duce o viata sanatoasa. Asa am inceput, in urma cu 6 ani, sa ne plimbam cu bicicletele. De acolo a pornit totul.

Incercam sa determinam copiii si adultii sa faca sport, sa descopere frumusetea naturii de pe bicicleta, deoarece stim cu totii ca din masina sau din orice alt mijloc de transport nu poti auzi pasarile cerului, nu poti asculta zgomotul raului si fosnetul frunzelor.

Evenimentele propuse de noi au la baza acelasi obiectiv, si anume: cat mai multa miscare, o viata sanatoasa! Impreuna cu “Aproape de Natura”, care are ca principal scop scoaterea copiilor din fata calculatoarelor si reconectarea lor cu natura, Bike Sensation a devenit aripa cicloturistica a „Aproape de Natura”.

Organizam ture cicliste in cateva zone din Romania si pe viitor dorim aducerea turistilor in zonele frumoase ale acestei tari. Experienta in vanzari ne recomanda, suntem convinsi ca vom gasi pasionati, impatimiti ai biciclitului si impreuna vom organiza ture frumoase, scurte (de weekend) sau mai lungi, care vor implica logistica, cazare, cartografiere. Mergem impreuna la Padurea de Liliac de la Ponoare, in Transilvania la Bisericile fortificate, in Muntii Macin sau Muntii Banatului, dar si in jurul Bucurestiului, in padurile din apropierea orasului, la Comana, Bucsani, Cernica.

Iata unul dintre review-urile pe care le-am primit dupa o activitate in natura:

„Primul gand ce imi vine in mine cand ma gandesc la ei este „prietenie”. Apoi ture frumoase si destinse cu bicicleta, trasee interesante, alese cu multa inspiratie, din care ramanem mereu nu numai cu amintiri placute ci si cu informatii noi.”

Turele noastre incearca sa ajunga in zone putin circulate, fara asfalt si fara masini. Am descoperit trasee pe drumuri forestiere si poteci prin padure sau pe munte, cunoscute doar de localnici, fara semnal GSM.
Inca din luna aprilie a fiecarui an incepem plimbarile de biciclete, caci depindem mult de vreme. Incepem cu ture de cateva ore in jurul orasului, pentru ca din luna mai sa propunem ture de weekend si chiar concedii pe doua roti.

Bike Sensation are 2 mari ture de cate 7 zile propuse pentru perioada de vara, care imbina ciclismul cu vizitarea unor zone turistice mai putin cunoscute si chiar si alte tipuri de activitati. De exemplu, „Zbor si pedale in Transilvania” este o vacanta de 7 zile care imbina ciclism, zbor cu parapanta, vizitarea bisericilor fortificate din Transilvania. “Banatul Montan” este iar un tur ce ii plimba pe ciclisti intr-o zona superba din Romania, unde pe langa 5 zile de pedale pe diverse trasee montane, se pot bucura si de o plimbare cu mocanita intre Anina si Oravita, mese traditionale si explorarea unor zone interesante.

Cam atat despre noi – Bike Sensation Romania! Va asteptam in turele noastre si nu uitati:

„Lumea noastra nu e facuta din capodopere, nici din biciclete si mere, ci din toate acestea adunate la un loc”. (Braco Dimitrijevic)

Ia-ti bicicleta si hai!

Website 
Facebook 

Telefon:
0763 642 798 (Cristian Airinei)


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Bike Sensation beneficiezi de 15% discount la orice tura organizata de ei si o gratuitate pentru orice persoana aduce un grup de alte 8 persoane.
15%