Better Food, Better Life – hrană sănătoasă, gustoasă și echilibrată

Restaurantul Better Food, Better Life a pornit de la un concept simplu: hrana sănătoasă, gustoasă și echilibrată care îţi menține organismul în formă maximă și îți dă energia necesară pentru a putea savura toate beneficiile unei vieți active.
A mânca sănătos este mai mult decât o provocare în ziua de astăzi, din cauza tentațiilor nesănătoase la care avem acces foarte ușor la fiecare pas. Pe lângă obligaţiile și rutina zilnică, ar mai trebui să petreci timp la cumpărături sau în bucătărie ca să gătești așa cum trebuie, răpind astfel din momentele prețioase pe care le-ai putea petrece cu persoane dragi.

Better Food încearcă să ofere o alternativă oamenilor pentru care timpul este un lucru prețios și care apreciază o mâncare gătită sănătos. Pentru ei testăm și punem în practică reţete culinare, diversificate, delicioase şi sănătoase care oferă un aport important caloric pentru a avea vitalitatea necesară unui ritm de viață energic.
Atât meniul care conține carne, cât și cel vegetarian, sunt compuse cu grijă pentru a oferi organismului o gamă largă de elemente nutritive.
Dacă nu sunteți consumatori de carne, puteți alege meniul vegetarian Better Food. Acesta este deosebit de variat, și conține carbohidrați, brânzeturi, legume, cereale, și semințe precum cele de chia, sau dovleac. Supele, fie că sunt cremă sau simple, nu sunt îngroșate cu făină, și nu conțin nici potențiatori de aromă.

Prin urmare, Better Food a trecut de la a fi un simplu restaurant, la un stil de viaţă care își propune să creeze o comunitate de oameni care își cunosc valoarea sănătății și sunt devotați în a găsi variante de calitate pentru fiecare masă a zilei. Și unde este suflet şi pasiune pentru o mâncare sănătoasă, acolo cu siguranță se va găsi și o viață mai bună!
Îndrăznește să mănânci sănătos!

Date de contact:
Adresă: Ady Endre Nr.41/A.
Telefon: 0736 244 505
Facebook

La Better Food beneficiați de un discount de 10% la toate produsele, exceptând meniul zilei.


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Better Food beneficiați de un discount de 10% la toate produsele, exceptând meniul zilei.
10%