Beraria Valhalla

Beraria Valhalla, locul unde se imbina perfect traditia cu vitejia si radacinile adanci ale vikingilor. La Valhala ai ocazia sa traiesti in atmosfera perfecta a pub-ului/restaurant cu o servire de invidiat si cu portii de mancare pe care ar fi invidiosi si cei mai gurmanzi si mai viteji vikingi. Cum facem asta?

E foarte simplu si anume, se ia o corabie plină ochi de viteji vikingi şi se potriveşte într-o oală mare de talia unei istorii bogate şi cosmopolite, cam cum e Bacăul. Se culeg cu grijă poveşti cu bunătăţi din lume adunate, apoi se revarsă toate în oală amestecându-se bine. Se condimentează cu voie bună, cu taifas nene, nu glumă, şi-un pahar de ce-i mai bun! Se lasă compoziţia să fiarbă încet la foc mic.

Când este aproape gata, se degustă pentru a verifica dacă amintirile şi împărtăşirea lor sunt destul de coapte. Se scoate din oală şi se servesc proaspete în cantităţi demne de viteji pe platouri uriaşe de lemn. Si asta nu e tot. Terasa vine sa suplineasca si dorinta de aer dupa asa mare rasfat culinar si mai mult decat atat suntem pregatiti sa dam bauturile reci asa cum doar un Viking insetat poate suporta. Daca v-am convins va asteptam sa ne vizitati, iar daca inca mai aveti dubii legate de Valhalla va invitam sa le impartasim sis a le dam uitarii…

Date de contact Beraria Valhalla:

WebSite
Facebook
Email


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Pensiunea Valkyrie beneficiezi de discount de 15% la serviciile culinare daca detii un BCR City Card sau Top City Card.
15%