Beraria cu Noroc Bacau

Beraria cu Noroc, asa cum sugereaza si numele, este locul perfect in care poti savura, alaturi de prieteni, sortimente alese de bere dar si mancare specifica. Locatia este o imbinare placuta intre clasic si modern, tavanul inalt de 11 metri traversat de tuburile suspendate de aerisire , mobilierul calduros din lemn masiv si personalul tanar, atent si amabil te fac sa simti un aer vestic german. Terasa este aerisita si racoroasa in zilele caniculare astfel incat greu realizezi ca ceasul trece de ora 01:00 dimineata.

Daca esti gurmand ai de unde sa alegi, de la carnatii bavarezi Thuringer, coaste de ti se topesc in gura, ciolanul fiert in bere insotit de varza murata calita, renumitul snitel vienez pana la carnatii autohtoni de Plescoi, pizza, paste, salate bogate si o varietate de retete pe care le intalnesti doar aici. Pentru respectatii bautori de bere regasiti preparate iuti/sarate care fac licoarea magica sa curga din belsug. De subliniat faptul ca se folosesc doar condimente naturale, se respecta retetele astfel incat gustul este mereu acelasi.

Beraria cu Noroc este locul perfect pentru iesiri intre prieteni, zile de nastere sau pur si simplu pentru a socializa si savura o bere buna intr-un ambient frumos.
Pentru mai multe detalii accesati www.berariacunoroc.ro

Date de contact Beraria cu Noroc:
Telefon: 0757 162 478
Orar: Luni – Joi | 10:00 – 24:00
Vineri – Sâmbătă | 10:00 – 01:00
Duminică | 10:00 – 24:00
WebSite


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Beraria cu Noroc beneficiezi de 10% reducere la orice comanda, daca detii un BCR City Card sau un Top City Card.
10%