Babel Trad Center

Babel Trad Center este un centru de limbi străine din Oradea care oferă cursuri de engleză, germană, franceză şi la cerere italiană, maghiară şi română. Cursurile pot fi urmate individual, în pereche, sau în grup.

Preţurile cursurilor de pregătire la toate limbile diferă în funcţie de numărul cursanţilor. Cursurile în grup se organizează pe bază de înscriere, cu aproximativ o lună înainte de data începerii cursului.

Tipurile de cursuri diferă în funcție de domeniul care vă interesează. Sunt organizate cursuri de limbi străine la nivel general, dar și cursuri specifice din anumite domenii precum: afaceri, limbaj medical, limbaj tehnic. Babel Trad Center are o vasta experienta in ceea priveste cursurile de limbi straine pentru  companii, atestata de un portofoliu bogat.

Babel Trad Center este singurul centru din localitatea Oradea unde se organizează examene IELTS și Goethe. Totodată, este singurul centru acreditat IELTS si ECL pentru limbile engleza si germana. Aceste examene inlcouiesc probele de la Bacalaureat si sunt utile pentru persoanele care cauta un loc de munca in strainatate. Se organizeaza periodic cursuri, pretestari si simulari pentru fiecare dintre probele mentionate mai sus.

De asemenea, puteți apela la echipa Babel pentru traduceri legalizate a diferitelor acte sau chiar înmatriculări de mașină. Toţi traducătorii colaboratori sunt autorizaţi de către Ministerul Justiţiei pentru a efectua traduceri legalizate, supralegalizări sau pentru a lucra cu Instituţiile statului.

Cei interesați de învățarea unei limbi străine sunt așteptați cu drag la centrul lingvistic Babel, unde profesorii abordează cursurile cu răbdare și într-o manieră amicală.

Date de contact:
Adresă: Strada G. Enescu, numărul 22
Telefon: 0729 155 088
E-mail: office@babeltradcenter.ro
WebSite
Facebook
Program: L – V, de la 08:00 la 16:00


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Babel Trad Center beneficiati de un discount de 10% la toate serviciile.
10%