Atlantis Travel Oradea este o echipa tanara, cu experienta in domeniul turismului, care isi propune sa va ofere calatorii minunate si sansa de a va indeplini visurile de a explora locuri deosebite din lume!

Echipa Atlantis Travel stie ca nu toata lumea se descurca excelent din punct de vedere economic si financiar, astfel ca doreste sa ofere pachete personalizate, accesibile si unui buget mai redus. Tocmai pentru ca dupa un plin de munca si stres cotidian, fiecare dintre noi meritam cel putin cateva zile de odihna si relaxare, in care sa ne bucuram de servicii impecabile, programe culturale revigorante, peisaje de vis si locuri deosebite de vizitat.

Veti putea descoperi la Atlantis Travel sejururi, circuite, programe de weekend, precum si cele mai noi si mai avantajoase oferte din domeniul turismului.

Atlantis Travel ofera:
* Rezervari de bilete de avion / ticketing  pentru orice companie aeriana – cu plecare atat din Romania, cat si din alte tari ale lumii;
* Transfer la aeroport;
* Transport international de persoane cu autocarul ale unor firme specializate in domeniu;
* Vanzari de pachete turistice sub forma de sejururi, circuite si croaziere;
* Activitati de sporturi extreme, ture de adrenalina atat in tara, cat si in strainatate;
* Excursii la cerere sau preorganizate, in tara sau in strainatate;
* Cazari la hoteluri atat in tara, cat si in strainatate prin sisteme specializate;

Indeplineste-ti visurile, porneste intr-o noua calatorie!

Orar: Luni-Vineri: 09:00-17:00

Website
Facebook

Telefon:
0359 421 240
0771 195 398

Adresa: Str. Gen. Magheru, Nr. 20, Oradea


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La agentia de turism Atlantis Travel beneficiezi de asigurari medicale gratuite la fiecare pachet cumparat de la ei cu City Card. Suma maxima asigurata este de 5000 euro.
Asigurari Medicale