Firma APW Rent a Car Cluj pune la dispoziția clientilor sai servicii complete de inchirieri auto, acestia putand opta pentru masini de inchiriat atat în Cluj, cat si în Timisoara, Arad, Bistrita, Baia-Mare, Alba Iulia, Targu-Mures si Oradea.

Cu un parc auto de peste 50 de autoturisme, masinile APW Rent a Car sunt usor de inchiriat, urmand o procedura simpla si rapida de inchiriere. Aici beneficiati de cele mai mici preturi din Romania si de pe piata clujeana la servicii inchirieri auto – de la 15 euro / zi !

Experienta de multi ani in domeniu, profesionalismul, seriozitatea si calitatea serviciilor oferite recomanda APW Rent a Car Cluj. Fie ca sunteti persoana juridica sau fizica, din tara sau din strainatate, exista solutii de inchirieri auto pentru oricine si oricand, rezervarile putand fi facute online, prin email sau telefonic.

Mai mult, fidelitatea clientilor este rasplatita! Astfel, pentru închirierea masinilor auto pe termen mediu si lung, acestia pot primi reduceri speciale.

Serviciile firmei APW rent a car cluj sunt complete si foarte variate. Ele includ :

– Preluarea si predarea masinii la Aeroportul International Cluj.
– Asigurarea unui scaun de copil pentru masina.
– Va putem de asemenea furniza aparat de GPS pentru deplasarile in afara
– Servicii de rent a car chiar si in alte localitati decat in Cluj

Alte servicii oferite de APW:

service auto: revizii, mecanica, tinichigerie si vopsitorie auto;
import-export auto: puteti alege modelul dorit dintr-o gama larga de masini si, la cererea dumneavoastra si in functie de disponibilitatea noastra, putem achizitiona orice masina, pe baza unei comenzi;
– spalatorie auto „OASIS”: ofera servicii de spalare auto, de Luni-Sambata între orele 9:00-21:00.

Orar: Deschis Non Stop

Site
Facebook

Telefon:
0760 680 047


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La APW Rent a Car beneficiati de 10% discount la serviciile de inchiriere auto.
- 10%