Andy’s Cocktail Bar va ofera servicii de bar catering care schimba modul de servire a bauturilor alcoolice: „de la Perfect la Spectaculos”!

Conceptul de bar catering este unul recent aparut si presupune servicii complete care includ atat un bar mobil si bauturile alcoolice, cat si barmanul care are grija sa va creeze o experienta completa de bar. Scopul bar catering este sa iti ofere o experienta remarcabila, sa te transpuna intocmai intr-un mediu specific barurilor, fara a fi necesar ca tu sa te deplasezi in aceste locuri.

Andy’s Cocktail Bar ofera servicii de bar catering ideale pentru orice tip de evenimente: de la aniversari pentru varsta de 1 an sau 18 ani, pana la aniversari la varsta de 90 de ani, de la nunti, pana la petreceri tematice. Andy’s Cocktail Bar va poate oferi astfel de servicii atat in cluburi, cafenele, restaurante (consultatie de bar, echipamente, training), cat si in cadrul corporate events, pentru o pauza binemeritata oferita angajatilor sau o sedinta productiva, precum si la petreceri in aer liber, de tipul concertelor, party-urilor, festivalurilor, etc.

Ai nevoie de servicii de bar catering? Andy’s Cocktail Bar e solutia ideala!

Facebook

Telefon:
0748 527 089


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Andy's Cocktail Bar beneficiezi de 15% discount din tariful standard la barul mobil.
15%