Alpine Tours – expeditii, ture ghidate si sporturi montane

Daca ti-e dor de munte si vrei sa pornesti la drum intr-o noua aventura, iti recomandam sa faci cunostinta cu echipa Alpine Tours! Dezvoltata in scopul incurajarii turismului in Romania, compania Alpine Tours le ofera celor ce se aventureaza impreuna cu ei pe munte numeroase experiente de neuitat. Provocarile si obstacolele depasite pe munte iti ofera satisfactii unice, iar ghizii montani sunt alaturi de tine la fiecare pas pentru a  indruma.

„Ascensiunea unui munte sau succesul intr-o aventura sunt procese complexe care reflecta pregatirea fiecarui individ si munca depusa de-a lungul timpului. Ne concentram pe aceste valori si le oferim celor care aleg sa descopere muntele in compania noastra o viziune mai complexa despre calatoriile de aventura.”

Descopera muntele in siguranta, dar si cu mult spirit de aventura! Alpine Tours e o echipa de ghizi montani certificati, iar fondatorul, Mihnea Prundeanu face parte din prima generatie de ghizi montani romani certificati international IFMGA/UIAGM (International Federation of Mountain Guides Association) in 2018. Echipa Alpine Tours are multa experienta in sporturile montane si calatoriile de aventura. Cataratori, schiori, alpinisti si instructori outdoor te pot insoti pe munte si iti pot transforma experienta intr-una pozitiva, de neuitat! ?

Orar Alpine Tours: 

Luni-Vineri: 10:00-18:00
Sambata-Duminica: pe munte 🙂

Date de contact: 

Telefon: +40 746 327 791
Email: [email protected]
Website
Facebook
Instagram

Activitati programate: aici (click).
Ghidaj privat: aici (click).


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Alpine Tours beneficiezi de 10% reducere cu City Card la costurile afisate pentru activitatile deschise publicului (turele programate), precum si la serviciul de ghidaj privat.
- 10%