After Eight Cocktail Club, aflat in centrul Clujului, pe strada Brassai Samuel, nr. 12, este alegerea ideala pentru persoanele care doresc sa se distreze si sa petreaca o seara plina de rafinament si eleganta.

Clubul aduce o serie de petreceri tematice, surprize numeroase, cocktailuri savuroase si foarte variate si, bineinteles, muzica buna!

Pe langa petrecerile tematice, clubul ii atrage pe cei pusi pe distractie si cu nopti dedicate unor artisti cunoscuti, concerte atractive si numeroase oferte speciale pentru diverse grupuri tinta – cum ar fi studentii 🙂 Nu ai cum sa te plictisesti! Originalitatea, buna dispozitie, cheful de distractie, muzica, atmosfera si, desigur, cele mai variate si mai interesante cocktailuri fac din After Eight unul dintre cele mai renumite cluburi din Cluj-Napoca.

Orar: Miercuri-Sambata: 23:00-06:00
Info & rez.: mesaj privat pe pagina oficiala de Facebook After Eight – Cocktail Club

WebSite
Facebook

Telefon:
0743 359 795


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
In clubul After Eight, beneficiezi de 50% discount la intrare in serile de vineri si sambata si de intrare gratuita in zilele de miercuri si joi cu BCR City Card sau Top City Card. Aceasta oferta se aplica exclusiv evenimentelor organizate de After Eight, care nu implica invitati speciali. Nici gratuitatea, nici discount-ul nu se aplica pentru petrecerea de Revelion.
GRATUIT