AeroGroup Romania sau AeroGroup Servicii Civile de Aviatie Romania este o firma ce are ca domeniu de activitate prestarea de servicii terte aviatice, fiind infiintata in Germania, sub egida Lufthansa Group.

Avand 3 ani de experienta in domeniul consultantei aviatice, compania a debutat pe piata romaneasca la indemnul Autoritatii Aeronautice Civile Romane, devenind prima institutie privata din Romania specializata in prestarea de servicii terte. In anul 2014, AeroGroup a primit acreditarea din partea ROMATSA si din partea altor institutii de specialitate din Europa, indeplinind cerintele impuse de catre Comisia Europeana privind parteneriatul de organizare si finantare a proiectelor europene. In luna ianuarie 2015, AeroGroup Romania devine singura companie licentiata in desfasurarea Programului European de Voluntariat in Aviatie. (www.voluntariat.cf)

AeroGroup Romania presteaza diferite servicii de consultanta aviatica, dupa cum urmeaza:
Persoane fizice
– agentie de ticketing aviatic
– consultanta in rezervarea biletului de avion
– consultanta in urgente aeroportuare (bagaje pierdute, rezervari incomplete, initierea procedurilor pentru reclamarea incalcarii drepturilor pasagerilor – conform ordonantelor UE in vigoare)

Organizatii si corpuri de control guvernamentale
– strategii si rapoarte in: securitatea aviatica, operativitatea generala, impactul aviatic asupra sustenabilitatii mediului natural
– birou specific pentru comunicarea cu operatorii aviatici

Costurile acestor servicii sunt definite in Anexa 1 a RGF AeroGroup, dar posesorii (persoane fizice) Top City Card beneficiaza de serviciile incluse in prima categorie absolut gratuit, la nici un cost, la asistenta via telefon sau email.

Facebook
E-mail

Telefon: 0771667709


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
AeroGroup Servicii Civile de Aviatie Romania ofera consultanta gratuita.
Consultanta Gratuita