Adventure Motorcycle Tours

Inchiriere Motociclete – Adventure Motorcycle Tours este tour operator licentiat si ofera servicii de inchiriere motociclete BMW, inchiriere remorca / platforma transport motociclete, pentru aventuri pe doua roti pe cele mai grozave trasee moto din Romania si Estul Europei.

Serviciile companiei sunt operate utilizand urmatoarele modele de motociclete: BMWG650GS, BMWF800GS, BMWR1200GS si BMW R1200GS LC, an de fabricatie recent.

Angajatii companiei sunt motociclisti impatimiti si entuziasti care sunt gata sa va ofere detalii atat despre circuite sau inchirieri moto cat si despre traseele care merita parcurse in zona.
Pentru inchirierea motocicletelor doritorii trebuie sa aiba 21 de ani impliniti, sa detina un permis de conducere pentru aceasta categorie de vehicul, fara restrictii si cel putin 1 an experienta in conducerea modelului de motocicleta dorit.

Motocicletele sunt preluate cu plinul de combustibil facut, curate si pregatite de aventura. Clientul va returna atat motocicleta cat si documentele si accesoriile primite la preluare in aceleasi conditii, la data si ora prevazute in contract. Toate amenzile de trafic, parcare, taxe de autostrada, etc. cad in responsabilitatea clientului. Inainte de fiecare inchiriere, motocicletele sunt verificate din punct de vedere tehnic si al sigurantei. Toate motocicletele sunt mentinute conform specificatiilor producatorului iar mecanicii companiei cunosc indeaproape fiecare motocicleta inchiriata.

Siguranta motociclistilor care conduc aceste minuni pe doua roti este prioritatea nr. 1 a companiei.

Date de contact Adventure Motorcycle Tours:

Telefon: 0364 405 641, 0726 253 356

Website
Facebook
Google+


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Adventure Motorcycle Tours beneficiati de o reducere de 5% la inchirierea unei motociclete cu City Card. Va rugam sa specificati ca sunteti posesor City Card si sa prezentati acest card la momentul preluarii motocicletei.
5%