Agentia de turism touroperatoare Alis Holidays , este cea mai recenta activitate dezvoltata de catre Alis Grup , infiintata din dorinta de a largi gama de servicii oferite.Aceasta ofera servicii turistice variate :turism intern.turism extern,cazari,transport autocar,rezervari bilete de avion ,sejururi si circuite,tabere si excursii,croaziere,asigurari medicale.

Agentia Alis Holidays in calitate de touroperator ,charter autocar ,ofera sejururi de vara in destinatiile Turcia ,Bulgaria,Grecia si litoralul romanesc.Oferim circuite si city breakuri cu autocar pe Turcia,Praga,Budapesta,Viena,Venetia,Roma,Paris ,Israel etc . Cea mai noua divizie a companiei este divizia de incoming ,avand parteneri in urmatoarele tari :Israel ,Marea Britanie ,Croatia,Turcia,Bulgaria si
Rep.Moldova .

Alis Holidays ofera o gama larga de oferte :circuite culturale/religioase,turism balneoclimateric,agroturism,vanatoare-pescuit.

Orar: Luni – Vineri: 09:00 – 18:00

Website 
Facebook 

Telefon:
0264 432 033
0753 080 061


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La Alis Holidays beneficiezi de 2% discount la pachete turistice sau de asigurari gratuite. In cazul in care doresti sa beneficiezi gratuit de asigurari, oferta este urmatoarea: pentru pachetele cu avionul sunt incluse asigurarile medicale si storno, iar pentru restul serviciilor doar asigurarile medicale.
2%