21vision

7 ani de publicitate, zeci de parteneri multumiti de calitatea serviciilor, sute de proiecte implementate, ne-au determinat sa lansam 21vision.

21vision este o agentie de marketing full-service axata pe nevoile clientilor, nevoi pe care tindem in permanenta sa le satisfacem la cele mai inalte standarde. Initiem si dezvoltam strategii de marketing, planificam si implementam ideile clientilor nostri prin intermediul celor mai actuale canale media.

21vision reprezinta o experienta digitala atat de necesara in secolul XXI, scopul nostru este sa realizam intotdeauna lucruri marete, creativitatea si viziunea ne-au oferit sansa sa avem in portofoliu parteneri de renume atat pe piata nationala, cat si pe cea internationala.

Analizam cu atentie business-ul clientului nostru, cercetam cu acuratete nevoile acestuia, recomandam cu precizie cele mai bune solutii in urma unei cercetari amanuntite, punem foarte mare accent pe creativitate, proiectam – implementam – dezvoltam, iar ulterior monitorizam intreaga activitate.

Reusita clientilor nostri ne provoaca spre o perfectionare permanenta, astfel in prezent oferim cele mai bune solutii in DIGITAL MARKETING, BRANDING, ALT, respectiv BTL.

WebSite 
E-mail
Facebook
Telefon:
0741 775 857

 


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La 21vision beneficiati de 21% discount la toate serviciile.
21%