2 maini dibace

Intr-o lume a cristalelor Swarovski, a gablonturilor de serie si a kitsch-urilor chinezesti, micutul nostru magazin isi propune sa promoveze creatiile artistilor locali.

In acest loc al frumosului gasesti artizani, artisti plastici pasionati si talentati in ale handmade-ului, prezenti prin obiecte originale sau de inspiratie populara ori in tendinta cu noile cerinte de pe piata de profil: bijuterii unicat, bijuterii fanteziste, lucrari din lemn, artizanale, picturi, ii taranesti sau adaptate contemporanului, prosoape taranesti tesute la razboi si brodate manual, cuverturi, farfurii de portelan pictate, numeroase obiecte confectionate din materiale naturale (piatra, lemn, metal, sfoara, ata, etc).

Este locul in care poti sta la taclale, poti cere un sfat, te poti identifica cu un anumit obiect care te face sa tresari! Te poti bucura in liniste de forma si culoare, de trecut si de actual! Este un loc al cadourilor magice si speciale, al frumosului si naturalului transpuse prin imaginatia, talentul si dibacia a multor maini dibace!

Contact:
Tel.: 0774 624 302
E-mail: maron.print@gmail.com
Website
Facebook


Oferte City Card in aceasta locatie

BCR City Card TOP City Card
La 2 maini dibace beneficiezi de 10% discount la toate produsele.
10%