Intrebari frecvente

Intrebari frecvente – FAQ – despre BCR City Card si Top City card

Pentru a beneficia cu adevarat de avantajele acestui proiect, este important sa intelegi modul de functionare a cardurilor. Pe site-ul nostru gasesti raspunsurile la intrebarile frecvente legate de carduri. Nu ezita sa ne contactezi pentru orice alte nelamuriri, sugestii si recomandari!

Daca pana recent, city card-urile erau ceva specific doar marilor orase europene, precum Londra, Roma sau Paris, acum este si randul oraselor din Romania sa beneficieze de pe urma unor astfel de proiecte.

Am dus ideea la urmatorul nivel: BCR City Card si Top City Card nu sunt valabile doar intr-un oras, ci sunt valabile in toate orasele ( si imprejurimile lor) din Romania in care proiectul se dezvolta.

Astfel, te ajutam sa descoperi toate locurile frumoase din tara la care, odata ajuns, prin simpla prezentare a cardului beneficiezi de reduceri si gratuitati oferite instant!

BCR City Card este un card de debit cu functie contactless care are multiple beneficii: cu zero costuri de emitere si administrare, retrageri de numerar gratuite la ATM-urile BCR, mobilitate prin accesul gratuit la Alo si Click 24 Banking, cardul ofera reduceri si gratuitati oferite instant la o retea extinsa de comercianti din marile orase din Romania.

Top City Card este un card de reduceri si gratuitati oferite instant de partenerii nostri culturali si comerciali tuturor detinatorilor de card. Cardul functioneaza la nivel national, in marile orase din Romania.

Poti consulta ofertele tuturor partenerilor BCR City Card si Top City Card unde detinatorii de carduri beneficiaza de diverse avantaje. 

Reducerile si gratuitatile se ofera pe loc, in momentul prezentarii cardului, fara a presupune alte sisteme de colectare de puncte, buline, stelute etc.

Exemplu:

Ai ajuns intr-un oras in care cardul este valabil. Te folosesti de site sau de aplicatie pentru a gasi o locatie partenera. Beneficiezi de produsele sau serviciile oferite de aceasta.
Cand ceri nota de plata prezinti si cardul BCR City Card sau Top City Card, urmand ca nota de plata sa fie intocmita aplicandu-se instant reducerea specificata.

Unul dintre cele mai benefice aspecte pentru turismul intern promovat in cadrul proiectului inititat de BCR si Top City Card este faptul ca ambele carduri functioneaza la nivel national, acest lucru insemnand ca orice detinator de card, indiferent de domiciliul sau de orasul din care si-a achizitionat cardul, beneficiaza de discount-uri si gratuitati oferite instant la partenerii din toate orasele din Romania in care proiectul este implementat.

Momentan proiectul functioneaza in Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara si Brasov, urmand ca pana la finalul anului 2016 sa fie dezvoltat si in celalalte mari orase din Romania.

BCR City Card se emite gratuit, pe loc, la orice unitate BCR din Romania, pe baza actului de identitate. In cazul minorilor, pe langa actul de identitate personal, este necesar ca acestia sa fie insotiti de un parinte sau reprezentant legal care sa detina asupra sa, de asemenea, actul de identitate.

Top City Card se achizitioneaza prin comanda online, completand formularul de pe acest site, cu livrare prin curier in termen de 48 de ore.

Top City Card se activeaza online, simplu si rapid, completand un formular de activare.

Acest lucru permite:
utilizarea gratuita a aplicatiei mobile
– primirea unui newsletter saptamanal cu informatii noi si utile (optional)
– posibilitatea de a beneficia de discount-urile si gratuitatile oferite de parteneri.

BCR City Card devine activ din momentul in care intri in posesia lui. Alimenteaza BCR City Card , foloseste-l la parteneri, si vei putea beneficia de discount-uri in momentul in care vei dori sa platesti.

BCR City Card este valabil timp de 3 ani incepand de la data emiterii.
Top City Card este valabil pe viata – cu mentiunea ca in cazul pierderii sau al deteriorarii, cardul nu se inlocuieste.

Poti folosi banii oricand. De indata ce ai alimentat contul, te poti bucura de reduceri/gratuitati instante platind cu cardul la POS sau, daca ai nevoie de cash, ii poti retrage de la ATM.