Dezvoltat ca proiect local clujean, in primavara anului 2014, City Card isi propunea sa devina un card de reduceri si gratuitati adresat tuturor clujenilor si turistilor interesati sa descopere locuri deosebite in oras, indiferent de varsta sau statutul acestora. Cu o comunitate tot mai mare de oameni interesati de un astfel de concept, proiectul a cunoscut un punct culminant in vara anului 2015, cand in urma colaborarii cu Banca Comerciala Romana, proiectul initiat si dezvoltat la Cluj ajunge la un nou nivel: se dezvolta la nivel national!

Proiectul BCR City Card și Top City Card este deja prezent in Cluj, Timisoara, Sibiu si Brasov, urmand ca in 2016 sa ajunga in toate orasele mari si mijlocii din tara. Astfel, un proiect local extins acum la nivel national, City Card plaseaza orasele Romaniei in randul tuturor oraselor europene care beneficiaza deja, sub forme diferite, de astfel de proiecte integrative de tip city card.

Pentru a beneficia si a te bucura cu adevarat de avantajele acestui proiect, este important sa intelegi modul de functionare a cardurilor BCR City Card si Top City Card. Pe site-ul nostru gasesti raspunsurile la cele mai frecvente si relevante intrebari. Nu ezita sa ne contactezi pentru orice alte nelamuriri, sugestii si recomandari!

Ce trebuie sa stii despre carduri?

BCR City Card si Top City Card sunt carduri ce iti ofera reduceri instant in reteaua de parteneri ce functioneaza la nivel national. In acest moment reducerile sunt valabile in Cluj-Napoca, Sibiu, Timisoara si Brasov, iar in curand si in celelalte mari orase din tara.

Ideea cardurilor este sa descopere si sa recomande diferite locuri din Romania, discount-urile si gratuitatile fiind unul dintre mijloacele prin care dorim sa ii determinam pe oameni sa iasa din confortul cotidian si sa exploreze si ei aceste locuri.

Prin aceasta initiativa, BCR alaturi de Top City Card doreste sa resusciteze turismul intern. Cardurile fiind dezvoltate la nivel national, vin ca un indemn catre romani sa calatoreasca mai mult prin tara, sa constientizeze ca avem toate aceste locuri deosebite si frumoase, fie ca sunt comerciale, fie ca sunt cultural-turistice, si sa le descopere in mod direct.

Cardul, alaturi de aplicatie si site-ul de fata, te va ajuta sa descoperi Romania mai avantajos, te va indruma inspre cele mai frumoase locuri din fiecare oras unde, in plus, vei beneficia de diferite avantaje (discount-uri si gratuitati oferite instant)

Speram sa te poti folosi de aplicatia mobila ca de un fel de harta sau ghid turistic interactiv ce te va indruma inspre partenerii nostri culturali sau comerciali.

Ce card mi se potriveste?

Cele doua tipuri de card satisfac nevoile si preferintele oricarei persoane interesate sa descopere Romania altfel, intr-un mod mai dinamic, mai interactiv si mai avantajos. Fiind o intrebare frecventa, mai jos descoperiti grafic si foarte pe scurt ce presupune fiecare card.

BCR City Card

bcr city card

Top City Card

Card de reduceri si gratuitati

Varsta cu varsta > 14 ani cu varsta > 18 ani
Card Bancar Da – vezi aici toate avantajele bancare ale cardului Nu
Achizitionare se elibereaza pe loc la orice unitate BCR din tara comanda online sau de la partenerii locali
Pret se emite gratuit 60 lei / card
Activare prin depunerea 50 lei in cont + activare online
(cei 50 de lei ii poti folosi dupa cum doresti!)
online
Valabilitate 3 ani de la emitere – Reemitere GRATUITA! pe viata*
Aplicatie gratuita gratuita

*Atentie: in cazul pierderii sau al deteriorarii, cardul nu se inlocuieste. NU se aplica pentru BCR City card